Прикарпатець, який організував порностудію, отримав 5 років ув’язнення

Фото ілюстративне

Івано-Франківський міський суд виніс вирок прикарпатцеві, який створив та утримував порностудію, а також збував та розповсюджував відеопродукцію порнографічного характеру, зокрема і відеоматеріали з дитячою порнографією.

Упродовж квітня 2015 року-січня 2018 року обвинувачений у приміщенні квартири систематично вступав із сімома жінками (у вироку йдеться про 7 жінок, ймовірно їх було більше - Ред.) у статеві акти. Фіксував ці дії і виготовляв відеозаписи порнографічного характеру, завантажував їх на свій персональний комп’ютер, де зберігав з метою збуту та розповсюдження, а також збував та розповсюджував відвідувачам спеціалізованих сайтів всесвітньої мережі Інтернет, при цьому отримував від протиправної діяльності винагороду.

Від створення та утримання місця розпусти, а також від виготовлення, збуту та розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру обвинувачений отримав грошові кошти на загальну суму 176 тис. гривень.

Крім того, упродовж липня 2016 року листопада 2017 року збував та розповсюджував відеопродукцію порнографічного характеру зі сценами дитячої порнографії.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений повністю визнав себе винуватим у вчиненні інкримінованих йому кримінальних правопорушень та надав суду показання, що дійсно за обставин зазначених в обвинувальному акті, створив та утримував місця розпусти з метою наживи, виготовляв та зберігав з метою збуту та розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру, а також збував та розповсюджував відеопродукцію порнографічного характеру, повторно, за попередньою змовою групи осіб, виготовляв та зберігав з метою розповсюдження відеопродукції, що містить дитячу порнографію, а також розповсюджував відеопродукцію, що містить дитячу порнографію, повторно.

Також вказав, що виготовляв та зберігав з метою розповсюдження та збуту відеопродукції порнографічного характеру, а також розповсюджував та збував відеопродукцію порнографічного характеру, повторно, з отриманням доходу у великому розмірі, організованою групою, здійснив вербування людини з метою експлуатації, з використанням шантажу та уразливого стану особи та вчинив незакінчений замах на вербування людини з метою експлуатації, з використанням шантажу та уразливого стану особи, повторно.

Він розуміє, що вчинив неправильно, йому дуже прикро за свою поведінку та вчинки. З матеріалами досудового розслідування ознайомлений, їх не оспорює, у вчиненому щиро кається, просить не досліджувати усі докази, а обмежитися його допитом.

Суд визнав обвинуваченого винуватим та призначив йому остаточне покарання за сукупністю кримінальних правопорушень, шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим, у виді позбавлення волі строком на 5 (п’ять) років, з конфіскацією майна та з позбавленням права займатися діяльністю, пов’язаною з виготовленням та розповсюдженням творів, зображень, кіно та відеопродукції, а також будь-якої інформації на веб-ресурсах у мережі Інтернет, строком на 3 (три) роки.

Строк відбування покарання рахуватимуть з моменту набрання вироком законної сили.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.