У Солотвинській громаді відкрили ЦНАП

16 березня 2023 року відбулось урочисте відкриття центру надання адміністративних послуг у Солотвинській громаді.

Виступаючи, очільник громади Манолій Піцуряк висловив вдячність всім, хто долучився до реалізації даної установи та відзначив подяками та грамотами за допомогу у створенні та відкритті центру надання адміністративних послуг.

«Це великий крок в соціально-економічному розвитку нашої громади. Нехай цей центр стане місцем, де громадяни зможуть отримати якісну та своєчасну допомогу, послуги від досвідчених фахівців, а всі зусилля, вкладені в його створення, принесуть позитивний результат» - сказав Манолій Піцуряк.

Начальниця центру надання адміністративних послуг Оксана Євстратова, розповіла про те, який широкий спектр адміністративних, соціальних та земельних послуг надаватиме установа, а саме: реєстрація місця проживання; адміністративні послуги у сфері соціального захисту населення»; паспортні послуги (вклеювання до паспорта громадянина України фотокартки при досягненні громадянином 25- і 45-річного віку); повідомлення та дозволи у будівельній сфері; реєстрація земельних ділянок та видача відомостей з ДЗК; надання певних груп послуг для ВПО.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.