Від поранень помер прикарпатець Ігор Кушніренко

Від важкої травми, отриманої на війні під час виконання бойового завдання, помер боєць із с. Ямниці Ігор Кушніренко на позивний “Добряк”.

Народився Ігор Васильович Кушніренко 21 червня 1978 р. в Ямниці. Від самого початку неоголошеної війни в зоні АТО (ООС), ризикуючи власним життям, він пішов на Схід України оберігати наше мирне небо. А коли розпочалося повномасштабне вторгнення, у квітні 2022 р. Герой став на захист рідної Батьківщини від загарбників.

Будучи старшим лейтенантом, Ігор Кушніренко служив на передовій командиром кулеметного взводу стрілецької роти однієї з військових частин. У січні 2023 р. Захисник отримав важке поранення у зоні бойових дій поблизу м. Соледар Донецької області, відтоді перебував на лікуванні. На жаль, 15 березня 2023 р. серце нашого земляка зупинилося від отриманих важких травм.

«Усією громадою висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким Захисника, який віддав своє життя, оберігаючи Вітчизну. Вічна пам’ять, вдячність і слава загиблому Герою України!», - повідомили у Ямницькій громаді.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.