В Івано-Франківську відключать від центрального опалення більше 2 тисяч квартир

Івано-Франківська міська рада надала дозвіл на від’єднання житлових будинків від систем (мереж) централізованого опалення та постачання гарячої води, у зв’язку з неможливістю подальшого використання теплових мереж, які транспортують теплоносій до цих будинків, термін експлуатації яких вичерпався.

Йдеться про 35 житлових будинків в межах вулиць Бандери, Коновальця, Чорновола, Гвардійської, Дудаєва, Карпатської Січі, Львівської, Національної Гвардії, Петлюри, Сорохтея, Республіканської. Загальна кількість квартир - 2015.

Відключення будинків від централізованого опалення здійснюватимуть відповідно до п. 9-12 розділу ІІ Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2019 року №169.

Виконавчому комітету Івано-Франківської міської ради доручили розробити Порядок надання матеріальної допомоги (співфінансування) для облаштування індивідуального опалення в квартирах мешканців та реконструкції газових/електричних мереж будинку в цілому.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.