Ремонт вулиці Кобилянської у Коломиї коштуватиме майже 7 мільйонів гривень

Управління комунального господарства Коломийської міської ради визначило підрядника капітального ремонту вул. Кобилянської в м. Коломиї.

Найнижчу ціну на тендері запропонувало ТОВ «БМБУД» - 6,949 млн. гривень. Також брали участь в тендері ТОВ «ПБС» та ТОВ «Автомагістраль-ІФ».

Планується, що ремонт завершать до кінця 2023 року.

За даними «Опендатабот», власником ТОВ «БМБУД» є житель Тернопільщини Носик Валерій Вікторович.

Нещодавно міський голова Коломиї Богдан Станіславський зустрівся з мешканцями вулиці, щоб обговорити майбутній ремонт.

«Головне – система водовідведення. Та, яка зроблена на вулиці п'ять років тому, має постійні проблеми. А частина вулиці й взагалі її не має. То ж на зустрічі вирішили, незабаром фахівці КП "Коломияводоканал" візьмуться за пошук шляхів для вирішення цієї ситуації. Окрім того разом вирішили, що потрібно змінювати електроопори, які йдуть цією вулицею. Для цього будемо звертатися до їх балансоутримувача. Звісно звучало питання про паркування відвідувачів корту, автівки яких ускладнюють і так складний проїзд. Це на Кобилянській будем вирішувати шляхом облаштування нових паркомісць. Також погодили, що довкола кортів замість старих дерев посадимо туї, а на самій вулиці буде досаджено молоді дерева», - зазначив Станіславський.

Зазначимо, що вулицю Кобилянської розкопали ще 2012 році і з того часу за її ремонт ніхто не хотів братися.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.