Вихованці Рогатинської СДЮСШОР здобули нагороди чемпіонату України з настільного тенісу

З 8 -12 лютого в спортивній базі «Академії настільного тенісу Віктора Дідуха» у с. Андріївці проходив Чемпіонат України «Прудкий м’яч» з тенісу настільного серед мінікадетів 2010 р.н. і молодших.

У змаганнях розігрувались чотири комплекти нагород (командні, парні, змішані парні та особисті розряди).

Так, в першій день, у ході якого спортсмени змагалися за медалі командного розряду, збірна Івано-Франківської області серед дівчат завоювала ЗОЛОТІ медалі. За неї, зокрема, виступали вихованці Рогатинської СДЮСШОР – Тетяна Пукало, Дарина Польчій і Наталія Тичківська, котрі у фінальному поєдинку з рахунком 3-1 здолали своїх прямих конкурентів з Львівської області.

У цей же день збірній команді Івано-Франківської області серед юнаків (у складі представника Рогатинської СДЮСШОР – Назара Грицишина) в фінальному матчі не вдалось перемогти свого суперника - команду з м. Києва. Відтак з рахунком 3-2 спортсмени вибороли ДРУГЕ місце. А в парному розряді серед дівчат Тетяна Пукало разом з представницею Івано-Франківської області – Катериною Оглоб’як (м. Богородчани) пробилися до фіналу. Однак дещо поступилися парі, до у якої входили Діана Колєннікова (Львівська обл.) та Поліна Кривошея (Миколаївська обл.). І знову ДРУГЕ місце у підсумку.

Ще одні СРІБНІ нагороди завоювати Тетяна Пукало та франківчанин Владислав Бідочко. Варто зазначити, що у змішаному парному розряді спортсмени лише поступилися парі Діани Колєннікової (Львівська обл.) та Володимира Невіжина (м. Київ) з рахунком 3-1.

Рогатинка Тетяна Пукало без перешкод дійшла й до фіналу в особистому розряді, де зустрілася з представницею Львівської обл. – Діаною Колєнніковою. На жаль, краянка не зуміла обіграти суперницю вдруге на чемпіонаті та поступилась з рахунком 3-1, здобувши СРІБЛО.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.