У Тлумачі отримали гуманітарну допомогу з Німеччини

На днях до м. Тлумача прибула чергова вантажівка гуманітарної допомоги, яку надіслав муніципалітет Кірхлінтельн в Нижній Саксонії.

Завдяки спільній злагодженій роботі муніципалітету Кірхлінтельн та Тлумацької міської ради була отримана допомога, що складається в основному з продуктів харчування, засобів особистої гігієни, електричних генераторів, особливо актуальних в час московітського енергетичного терору, теплого одягу, дитячого харчування та іншого. Вона буде передана закладам освіти нашої громади, Збройним Силам України, в яких наші воїни будуть забезпечені якісним харчуванням, котре зручно використовувати в польових умовах. Також частину цього вантажу буде роздано внутрішньо переміщеним особам, які зареєструвалися та проживають на території нашої Тлумацької міської територіальної громади.

Крім того, частину отриманої допомоги було передано службі у справах дітей Івано-Франківської районної військової адміністрації для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

«Ми щиро дякуємо бургомістру Арне Якобсу, генеральному представнику бургомістра Франку Вайбергу, директору дитячих будинків «Сіріус» Єнсу Дрегеру, жителям муніципалітету Кірхлінтельн та всім, хто долучився до організації збору та надання допомоги. Віримо, що з підтримкою всіх держав-друзів ми переможемо російського загарбника. Ми вдячні вам за те, що ви разом з нами переживаєте за нашу волю, свободу та Незалежність України», - повідомили у Тлумацькій міській раді.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.