Помер головний лікар обласного онкодиспансеру Володимир Романчук

На 68-му році життя помер РОМАНЧУК Володимир Романович – генеральний директор Прикарпатського обласного клінічного онкологічного центру. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА.

«Департамент охорони здоров’я та вся медична спільнота сумує разом з Вами. Немає слів, які б могли зараз втішити Вас чи полегшити невимовний біль такої важкої втрати. Розділяємо Ваше горе, нехай Бог кріпить Вас та додає мужності і терпіння, а новопредставленому Володимиру Романовичу дає Царство Небесне» - зазначив керівник ДОЗ ОДА Ігор Дмитренко.

Довідка

Романчук Володимир Романович народився 05 травня 1955 року у Івано-Франківську.

З 1962 по 1972 – навчався у середній школі № 15 м. Івано-Фрагнківська.

З 1973 по 1975 служив у лавах армії.

В 1976 році поступив на перший курс лікувального факультету Івано-Франківського медичного інституту.

Після закінчення інституту у 1982 році був скерований у м. Хмельницький на інтернатуру за спеціальністю «Хірургія».

З 1983 року працював на посаді заступника головного лікаря з медичної частини в районній лікарні с.м.т Антоніни Красилівського району Хмельницької області. В 1984 році призначений на посаду головного лікаря Антонінської районної лікарні.

В 1987 році переїхав у м. Івано-Франківськ. В цьому ж році був обраний колективом Івано-Франківського обласного клінічного онкологічного диспансеру на посаду заступника головного лікаря з медичної частини. В 1991 році був призначений головним лікарем Івано-Франківського обласного клінічного онкологічного диспансеру.

23 серпня 2005 року отримав державну нагороду України, почесне звання – «Заслужений лікар України», за значні успіхи у медичній практиці, підготовку висококваліфікованих лікарських кадрів. У 2015 році нагороджений медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям», а у 2016 році став лауреатом Всеукраїнської відзнаки «Головний лікар року – 2016». Неодноразово нагороджувався відомчими відзнаками, нагородами, грамотами та подяками різних рівнів.

8 жовтня 2019 року РОМАНЧУК Володимир Романович був призначений на посаду генерального директора Комунального некомерційного підприємства «Прикарпатський клінічний онкологічний центр Івано-Франківської обласної ради».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.