На Косівщині відкрили пам’ятну дошку загиблому поліцейському Володимиру Розвадовському

6 грудня на території Хімчинського ліцею «Інтелект» відбувся захід з нагоди відкриття пам'ятної дошки загиблому – старшому оперуповноваженому управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України майору поліції Володимиру Розвадовському.

На пам’ятному заході були присутні родина Героя, колеги по службі, фронтові побратими, керівництво та учні ліцею.

Дату відкриття адміністрація закладу обрала не випадково, а саме в День Збройних Сил України.

Володимир Розвадовський – випускник Хімчинського навчального закладу. Він був старанним учнем, любив порядок, дисципліну, мав неабияку жагу до справедливості, а тому завжди мріяв стати правоохоронцем та захисником.

Його класний керівник Ольга Матійчук пригадує: «Володимир – це був такий учень, що не мав злості. Це дуже велика рідкість. Він завжди реагував на всі поради та зауваження. Ми зі старших класів уже знали, що він буде поліцейським. Це була його і мрія, і ціль у житті».
«Наполегливий, сумлінний поліцейський, він став одним із кращих співробітників управління боротьби з наркозлочинністю, – розповідає начальник УБН в Івано-Франківській області Сергій Дубняк. Загартований нелегкою службою, боями під час АТО, обстрілами, полоном, Володимир одним із перших зголосився вирушити на фронт після повномасштабного вторгнення росії на територію України. «Для нас Володя запам’ятався як дуже досвідчений поліцейський. Він ніколи не рахувався з власним часом. Його загибель була шоком для всіх. Ми не маємо права забувати про загиблих на війні, їх родини. Пам'ять про Героїв та їх подвиг – вічні», – наголосив Сергій Дубняк.

Анотаційна дошка нагадуватиме учням ліцею про поліцейського, який пожертвував усім заради вільного життя майбутніх поколінь. Окрім відкриття пам’ятного знаку, у ліцеї відбулися тематичні уроки пам’яті Володимира Розвадовського.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.