В Івано-Франківську затримали кількох наркоділків

Під час патрулювання в Івано-Франківську правоохоронці помітили підозрілого чоловіка. При поверхневому огляді у 29-річного франківця виявлено наркотичний засіб «канабіс».

Виявлені та вилучені речові докази скеровано для проведення експертних досліджень. За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження, розпочате за ст. 309 Кримінального кодексу України.

Ще один факт незаконного обігу наркотиків поліцейські задокументували у під час обшуку у помешканні 38-річного місцевого мешканця. Чоловік в будинку зберігав наркотичний засіб «канабіс», вагою близько 400 грамів. Також встановлено, що фігурант збував наркотичні таблетки «бупренорфін» та психотропну речовину «амфетамін».

Наразі вирішується питання про повідомлення «наркоділку» підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Окрім цього поліцейські виявили протиправну діяльність 32-річного мешканця Івано-Франківська, який також розповсюджував наркотики та психотропи. У ході проведення поверхневого огляду у зловмисника поліцейські вилучили близько 30 «закладок» із «канабісом». Фігурант працював «закладником» одного із Телеграм-каналів, діяльність якого правоохоронці також успішно заблокували.

В ході обшуку за місцем проживання зловмисника поліцейські виявили та вилучили зіп-пакет із наркотиками, пристрої для вживання заборонених речовин, електронні ваги, мобільний телефон, тощо. Фігуранту слідчі інкримінують вчинення кримінального правопорушення за ст. 307 Кримінального кодексу України. Після проведення експертних досліджень вирішуватимуть питання про перекваліфікацію дій зловмисника та повідомлення йому про підозру.

У всіх випадках виявлені речовини вилучили та направили на проведення дослідження.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.