Поліція розслідує факт отруєння цуценят на Снятинщині

Правоохоронці встановлюють обставини загибелі дев'яти цуценят. У рамках розпочатого досудового розслідування, встановлюється особа, причетна до вчинення злочину.

«Днями на одній зі сторінок у соціальній мережі поліцейськими було виявлено публікацію про жорстоке поводження із тваринами. Для перевірки інформації на місце події виїхали слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м. Снятин) Коломийського районного відділу поліції, дільничні офіцери поліції та ветеринар. Під час огляду поблизу житлових будинків в селі Княже, Снятинської територіальної громади, правоохоронці знайшли на сміттєзвалищі у мішку 9 цуценят, які, ймовірно, були отруєні. Наразі правоохоронці встановлюють особу, причетну до вказаного злочину», - повідомили у поліції.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.