«Прикарпаттяобленерго» оновило графіки аварійних відключень світла

АТ «Прикарпаттяобленерго» оновило графіки аварійних вимкнень з орієнтовними годинами вимкнень.

Текст подаємо повністю:

На вимогу НЕК "Укренерго", сформовані нові графіки, в яких адреси, що підлягають вимкненню, об'єднані в 3 черги (замість 4).

Обов'язково заново з’ясуйте, до якої черги ви належите, на сайті обленерго в розділі Графіки аварійних вимкнень (див. додані файли).

Зверніть увагу, час вимкнень теж зазнав змін - вимкнення в межах одної черги можуть тривати до 5 годин, залежно від вказівки «Укренерго». Вимкнути електроенергію в одній черзі можуть не усім адресам одночасно, а залежно від того, скільки навантаження необхідно зняти за вказівкою. Але варто бути готовим до вимкнень в межах годин, відведених вашій групі. Графіки постійно оновлюються, слідкуйте за змінами. Наразі Графіки не введені. Про їх введення повідомимо додатково!

Важливо! Вказаний час відключень може збільшуватись до однієї години, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення перемикань. Окрім цього, у час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, адже їх може атакувати ворог. Це теж може збільшити перерву в електропостачанні.

Графіки розбиті на дні і години, але це не означає, що у вказані періоди щодня не буде світла. Це залежить від розпорядження НЕК «Укренерго» та оперативної ситуації в енергосистемі України. Для зручності ви маєте знати можливий час вимкнення. У вказані для Вашої групи години потрібно бути готовим до того, що електроенергія може зникнути.