У Калуші 36-річний чоловік підстрелив трьох людей

15 жовтня близько 22:30 до калуських поліцейських надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць Калуша чути постріли.

«В ході першочергових слідчих дій встановлено, що біля одного із місцевих кафе між компанією чоловіків виник конфлікт. Під час якого фігурант, дістав предмет, схожий на пістолет, і почав стріляти. У результаті стрілянини 24, 38 та 58-річні мешканці Калуша отримали поранення та доставлені до лікарні. Нападник з місця події втік», - повідомили у поліції.

Поліцейські провели розшукові заходи, опитали свідків та очевидців. З місця події вилучили гільзи. І уже невдовзі оперативники розшукали правопорушника в Калуші. Йдеться про 36-річного місцевого мешканця. Зброю фігуранта правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

Чоловіка слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

За процесуального керівництва Калуської окружної прокуратури затриманому буде повідомлено про підозру, а судом невдовзі обрано запобіжний захід.

Затриманому загрожує максимальне покарання до 7- ми років ув’язнення.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.