Командир «Десятки» подякував Коломийській громаді за підтримку

6 жовтня на сесію Коломийської міської ради завітав заступник командира 10-ої гірсько-штурмової бригади, підполковник Даніяр Петрюк.

Він розповів про те, що зараз дух «едельвейсів» на максимально високий, і навіть командири інших частин запитували як вдалося цього досягти. «Коломияни та всі інші «едельвейси», які взяли до рук зброю, знають, за що воюють» - так він пояснив феномен нашої «десятки».

Також Даніяр відзначив працівників Коломийської міської ради. Каже, що вони не ховалися в тилах, а йшли в найгарячіші точки, де була і є 10-та ОГШБ, за що їм честь і шана. А також згадав про те, яким воїном був Любомир Бордун. Говорячи про нього, заступник командира "десятки" сказав, що всі Герої, які загинули у цій війні, та їхні подвиги, ніколи не будуть забуті.

«Даніяр Петрук передав подяку командування «десятки» всій Коломийській громаді за постійну допомогу та підтримку, яку відчувають всі воїни. Ми продовжимо робити все залежне від нас, щоб допомогти військовим, а Україна – здобула перемогу!», - повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.