МФК «Прикарпаття» підписав захисника, який виступав у литовському чемпіонаті

Напередодні матчу стартового туру Першої ліги ще одним новачком "Прикарпаття" став 28-річний захисник Олександр Аксьонов, який уклав однорічний контракт з івано-франківським клубом.

Гравець вже заявлений за нашу команду, у футболці якої виступатиме під 5-им ігровим номером.

Олександр Аксьонов (07.01.1994) народився у Краматорську. Вихованець донецького "Металурга", честь якого захищав у чемпіонатах ДЮФЛУ в юнацькому віці. В 2017 році його викликали в молодіжну збірну України U-17.

На професійному рівні центральний захисник грав за краматорський "Авангард", сімферопольську "Таврію", маріупольський "Іллічівець", столичний "Арсенал-Київ", "Гірник-Спорт" з Горішніх Плавнів, "Миколаїв" та "Ужгород". В українській Прем'єр-лізі зіграв 14 матчів: 11 - у складі "Таврії" (2013/14) і 3 - за "Іллічівець" (2014/15).

Два сезони 2020-21 років провів у найвищому дивізіоні Литви - А Лізі, де захищав кольори команди "Банга" (4-е місце). Минулого сезону повернувся в Україну і зіграв 12 матчів в Першій лізі у складі "Ужгорода", діючи в захисті разом з ще одним новачком "зелено-жовтих" Олександром Савошком. У лютому уклав контракт з "Минаєм", але не зіграв за цю команду жодного офіційного матчу.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.