Мер Коломиї назвав писанку за 600 тисяч «подарунком містові»

Відтепер Коломия зустрічає мешканців та гостей міста одним зі своїх символів. Писанка в барвах нашого прапора тепер прикрашає кільце на перетині вулиць Грушевського та Карпатської. Про це заявив міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

«Ще на початку цього року в заступника міського голови Володимира Григорука та начальника управління комунального господарства Андрія Радовця виникла ідея прикрасити цей транспортний вузол нашого міста. Початок повномасштабної війни відтермінував ці плани, але цю ідею вдалося реалізувати до Дня Незалежності. Напевне, у кожного хто побачить цю окрасу, виникне питання - чи це на часі? Тому розповім, як же вдалося це все зробити "на сьогодні". Встановлення писанки було в планах закупівель управління комунального господарства. Коли ми змогли оголосити закупівлю, на неї подалися охочі. Переможець висловив бажання встановити свій витвір попередньо, без оплати за нього. Таким чином, підприємець Ольга Володимирівна Аннюк вирішила зробити подарунок нашій громаді. Договір з нею укладений до кінця цього року та може бути продовженим у наступному. Об'єднуючи зусилля та знаходячи компроміси, ми можемо продовжувати творити Коломию ще красивішою. Нехай ця синьо-жовта писанка постійно нагадує про силу нашого духу та традиції, які творять нас українцями», - зазначив Станіславський.

Нагадаємо, що 23 серпня у Коломиї провели тендер на встановлення конструкції писанки за 600 тисяч гривень. Однак, вже наступного дня писанку встановили без підписаного договору із замовником торгів.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.