На Поляниці підприємству виділили в користування більше 2 гектарів лісу

Голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук підписала розпорядження «Про виділення лісової ділянки у тимчасове користування».

Згідно з документом, ТОВ «Галичина Інвестбуд» виділили у довгострокове тимчасове користування лісову ділянку площею 2,3 га, яка знаходиться в кварталі 23 виділи 3, 4, 39 Поляницького лісництва державного підприємства «Ворохтянське лісове господарство», для потреб мисливського господарства, рекреаційних, культурно-оздоровчих, туристичних та спортивних цілях терміном на 49 років.

За даними Опендатабот, засновником ТОВ «Галичина Інвестбуд» є Кавлак Василь Миколайович. Фірма створена у лютому 2021 року. Основним видом діяльності є Оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням. Крім того, В.Кавлак є засновником 15 фірм переважно у сфері будівництва та альтернативної енергетики.

Зазначимо, що це вже не перший випадок виділення лісів фірмі В.Кавлака. У червні 2021 року ТОВ «Галичина Інвестбуд» отримало більше 5 гектарів поблизу «Буковеля» на аналогічних умовах.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.