У липні прикарпатці оформили більше 21 тисячі закордонних паспортів

У липні на Івано-Франківщині оформлено 21010 закордонних паспортів. Це майже на 2 тисячі документів більше, ніж у червні.

Водночас, у підрозділах міграційної служби Івано-Франківщини громадяни оформили 4822 національні паспорти у формі ID-картки, що теж на 300 документів більше порівняно з попереднім місяцем.

«На сьогодні у штатному режимі працюють усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області. Надаємо послуги громадянам УСІХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ незалежно від місця реєстрації людей.👉 Звертаємо увагу на те, що у всіх територіальних підрозділах УДМС в Івано-Франківській області працює сервіс «Електронна черга». Також прийом громадян проводиться у порядку «живої черги», яка щодня формується власне громадянами. Крім того, на сайті ДМС України є електронний сервіс «Перевірка стану оформлення документів» https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html працює для того, щоб з його допомогою ви дізналися про стан готовності вашого документа», - повідомили в Міграційній службі Івано-Франківської області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.