У Ланчині водій смертельно травмував пішохода і втік з місця аварії

23 липня о 1 годині 30 хвилин до Надвірнянського районного відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у смт. Ланчин на проїзній частині виявлено чоловіка, без ознак життя.

«Встановили, що автомобіль здійснив наїзд пішохода та покинув місце події. Від отриманих травм потерпілий чоловік, 1975 року народження, місцевий мешканець, загинув на місці аварії», - повідомили в поліції.

Правоохоронці вилучили з місця події уламки транспортного засобу, за якими ідентифікували марку автомобіля – легковик «Фіат Добло». Також поліцейські проаналізували записи камер відеонагляду поблизу місця злочину і встановили інші прикмети автівки.

«На пошуки втікача і його транспорту було орієнтовано наряди поліції області. Під час проведених пошукових заходів поліцейським вдалося розшукати автомобіль та місце перебування порушника. Ним виявився 36-річний коломиянин. Транспортний засіб знайшли у приятеля водія в Коломийському районі. Автівка була із характерними пошкодженнями», - повідомили у поліції.

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання повідомлення затриманому про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 135 (Залишення у небезпеці) та ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та обрання запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.