У Микуличині зіткнулись два автомобілі, є травмовані

13 червня о 14:45 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Микуличині Надвірнянського району за участю двох легкових автомобілів.

«Працівники Служби порятунку, за допомогою спеціального інструменту, деблокували чоловіка з легкового автомобіля, якого передали працівникам екстреної медичної допомоги. До прибуття пожежно-рятувального підрозділу, травмовану жінку було госпіталізовано до лікувального закладу, працівниками екстреної медичної допомоги», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.
«Встановлено, що водій, 34-річний мешканець Дніпропетровської області, керуючи іномаркою Lexus на заокругленій ділянці дороги, не дотримався безпечної швидкості руху та виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ. Внаслідок ДТП керманича ВАЗу та його пасажирку з травмами госпіталізували до лікувального закладу. Поліцейські усі транспортні засоби вилучили, а водіїв освідчили на стан сп’яніння – тверезі», - повідомили у поліції.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.