Калушанин демонтував мідний кабель, щоб зробити подарунок дівчині

Калуський міськрайонний суд виніс вирок молодому калушанину, який скоїв крадіжку.

Згідно матеріалів справи, юнак у вечірній час перебував у м. Калуші, проник у будинок та здійснив таємне викрадення чужого майна, що знаходилось всередині.

На горищі будинку за допомогою кусачок молодик викрав вмонтований по поверхні мідний кабель. З викраденим майном покинув місце вчинення злочину та в подальшому розпорядився на власний розсуд. Своїми діями завдав потерпілій матеріальну шкоду на загальну суму 1606,06 гривень.

У судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненому кримінальному правопорушенні визнав, щиро розкаявся та пояснив, що йому терміново були потрібні гроші, щоб купити подарунок дівчині, а тому зважився на вчинення крадіжки. Більше так робити не буде, усвідомлює, що вчинив погано, в майбутньому буде працювати та заробляти кошти.

Потерпіла повідомила, що збитки їм відшкодовані, обвинуваченого потрібно покарати, він повинен нести відповідальність за вчинене, щоб більше таке не повторилося.

Суд вирішив, що обвинуваченому необхідно обрати покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки. При цьому його слід звільнити від відбування покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, встановивши іспитовий строк – 1 рік.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.