На Богородчанщині планують видобувати газ

ТОВ «Велл Ко» планує розпочати спорудження свердловин №12-Саджавська та №13-Саджавська Ділянки Угнівська 6 (Саджавська) з метою пошуку газових покладів у баденських відкладах неогену та мезозою.

Підключення свердловин до установки підготовки газу «УПГ-Грабівка» на відстань до 10000 м. Максимальна глибина свердловин – до 4000 м. Спосіб буріння – роторний, передбачається кріплення ствола свердловин високогерметичними обсадними трубами. Очікуваний об’єм видобутку природного газу становить 20-80 тис. м3/добу.

Планована діяльність здійснюватиметься на території Богородчанської селищної територіальної громади Івано-Франківського району та Старобогородчанської сільської територіальної громади.

Усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до: Управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської облдержадміністрації 76014, Івано-Франківська область, м. Івано-Франківськ, вул. Сахарова, 23А, тел./факс (034) 252-61-50, е-mail: main@eco.if.gov.ua, Пліхтяк Андрій Дмитрович.

За даними ЄДРПОУ, кінцевим бенефіціаром ТОВ «Велл Ко» є житель Львівщини Козицький Зіновій Ярославович.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.