У йорданських купаннях взяли участь більше 4 тисяч прикарпатців

Під час святкування Водохрещення на міському озері по вул. Г. Мазепи в м. Івано-Франківську працівники Івано-Франківської рятувально-водолазної станції здійснювали чергування в посиленому режимі. Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Для забезпечення безпечного відпочинку громадян в місцях пірнання у воду, виставлено додаткові 2 рятувальні пости, задіяні 4 рятувальника, рятувальні засоби. Приблизна кількість учасників дійства 410 осіб.

На р. Бистриця Надвірнянська по вул. Івасюка в м. Івано-Франківську (позаду ресторану «Легенда») для забезпечення безпечного відпочинку громадян в місці освячення води та пірнання у воду, виставлено рятувальний пост, задіяні 3 рятувальника аварійно-рятувальної маневрової групи та 1 од. техніки (автомобіль), рятувальні засоби. Приблизна кількість учасників дійства близько 2500 осіб.

На р. Бистриця Солотвинська в м. Івано-Франківську по вул. Пасічна (металобаза) для забезпечення безпечного відпочинку громадян в місці освячення води та пірнання у воду виставлено рятувальний пост, задіяні 2 рятувальника Івано-Франківської рятувально-водолазної станції, рятувальні засоби. Приблизна кількість учасників дійства 100 осіб.

Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції в м. Галич на р. Дністер порушень Правил охорони життя людей на водних об’єктах не зафіксовано.

Під час святкування Водохрещення на р. Дністер в м. Галичі працівники Галицької рятувально-водолазної станції здійснював чергування в посиленому режимі. Для безпечного відпочинку громадян в місці пірнання у воду задіяні 7 рятувальників та 1 од. техніки (човен), рятувальні засоби. Кількість учасників дійства 34 особи.

Черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції на міському озері в м. Коломия проведено заміри товщини льоду, який становить від 6.0 см до 8,0 см порушень Правил охорони життя людей на водних об’єктах не зафіксовано.

Під час святкування Водохрещення на міському озері та на р. Прут в м. Коломия працівники Коломийської рятувально-водолазної станції здійснювали чергування в посиленому режимі. Для безпечного відпочинку громадян в місцях пірнання у воду виставлено 2 додаткових рятувальних пости, задіяні 7 рятувальників, рятувальні засоби. Приблизна кількість учасників дійства 890 осіб.

Фото - Юрія Рильчука

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.