Поблизу Крилоса водій легковика зіткнувся з вантажівкою, трьох людей госпіталізували

17 січня о 17:00 на автодорозі Н-09 сполученням "Мукачево-Львів", між селами Тязів та Крилос сталась дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

37-річний водій автомобіля "ВMW" моделі 3, житель с. Сапогова, рухаючись в напрямку м. Івано-Франківська не врахував дорожню обстановку та несприятливі погодні умови допустив зіткнення із вантажним автомобілем марки "DAF XF 105.510" під керуванням 38-річного жителя с. Крихівців, який рухався в сторону м. Галича.

Внаслідок ДТП 37-річна пасажирка автомобіля "BMW", жителька с. Сапогова, 12-річний пасажир, житель с. Сапогова, та водій вказаного автомобіля отримали травми різного ступеня.

Водія та пасажирів автомобіля "ВMW" госпіталізовано до Галицької лікарні.

Як повідомили у поліції, водій БМВ виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з автомобілем DAF. Після цього легковик з'їхав з дороги та заїхав у відбійник. 38-річного водія вантажівки, мешканця Крихівців, освідчено на стан сп`яніння – тверезий. У водія BMW відібрано кров на перевірку стану сп`яніння.

За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.