В Івано-Франківську відкрили дитячий садок «Подоляночка»

26 грудня в Івано-Франківську у рамках реалізації програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» відкрили сучасний дитячий садочок.

Садочок розрахований на майже дві сотні місць. У семи групах розташовані великі ігрові куточки для дітей, створено комфортні умови як для малечі, так і для працівників дошкільного закладу. Для вуличних ігор облаштовано затишний внутрішній двір із майданчиками.

В урочистому відкритті освітнього закладу взяли участь голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук, Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків, народні депутати, педагогічний колектив та вихованці садочка.

«Садочок «Подоляночка» в обласному центрі – це новий стандарт дошкільної освіти, – зазначила голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук. – Завдяки активній участі місцевої влади, яка долучилися до Президентської програми та доклала максимум зусиль для розбудови такого сучасного й комфортного для дітей закладу, сьогодні тут лунатиме веселий дитячий сміх. Переконана, що сьогоднішнє свято дітки запам’ятають надовго, а громада матиме ще один новий об’єкт соціальної інфраструктури».

Зазначимо, що садочок збудовано за кошти місцевого та державного бюджету.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.