В Івано-Франківську перекинувся автомобіль: одна людина загинула

21 грудня о 02:40 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в місті Івано-Франківську на вулиці Надрічній за участю легкового автомобіля BMW. Про це повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

«Прибувши до місця виклику, працівники Служби порятунку провели заходи щодо деблокування двох постраждалих осіб із понівеченого автомобіля, яких в подальшому було передано працівникам екстреної медичної допомоги», - йдеться у повідомленні.

Також рятувальники від’єднали клеми акумуляторної батареї з метою запобігання загорянню.

Як повідомили у Патрульній поліції Івано-Франківщини, 26-річний водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він не впорався з керуванням, допустив наїзд на огорожу поруч залізничного переїзду, внаслідок чого сталося перевертання авто.

У результаті троє пасажирів автомобіля отримали травми та були госпіталізовані в медичний заклад, згодом один з них - від отриманих травм помер в Івано-Франківській Обласній клінічній лікарні.

Як повідомили у поліції, внаслідок аварії у лікувальному закладі помер пасажир – 24-річний громадянин Азербайджанської Республіки, а також травмувалася 21-річна пасажирка. 26-річний водій, мешканець Івано-Франківська, отримав легкі тілесні ушкодження. Керманич перебував за кермом у стані сп’яніння.

За фактом аварії слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Водія затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.