Франківський водоканал запроваджує абонплату на воду

КП «Івано-Франківськводоекотехпром» повідомляє про укладення Публічного індивідуального договору приєднання про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

У зв’язку з прийняттям Закону України від 03.12.2020р. №1060 «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг» та на виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних», враховуючи зміни, які були внесені до Постанови Кабінету Міністрів України від 07.09.2021р. № 808 «Про встановлення граничного розміру плати за абонентське обслуговування у розрахунку на одного абонента для комунальних послуг, що надаються споживачам багатоквартирних будинків за індивідуальними договорами» Постановою Кабінету Міністрів України № 928 від 01.09.2021р. та керуючись нормами ч. 5 ст. 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. ст. 633, 634 Цивільного Кодексу України КП «Івано-Франківськводоекотехпром» оприлюднює (текст договору) публічну пропозицію (оферту) про укладення публічного договору приєднання про надання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення (далі – Договір) для споживачів – власників (співвласників, користувачів) житлових та нежитлових приміщень в багатоквартирному будинку, інших об’єктів нерухомого майна приєднаних до внутрішньо-будинкових мереж, а також будівель - індивідуальних (садибних) житлових будинків.

Плата виконавцю комунальної послуги за індивідуальним договором про надання комунальної послуги, що є публічним договором приєднання, складається з :

  • - плати за послугу, що розраховується виходячи з розміру затверджених цін/тарифів на відповідну комунальну послугу та обсягу спожитих комунальних послуг, визначеного відповідно до законодавства;
  • - плати за абонентське обслуговування, яка не може перевищувати граничний розмір, визначений Кабінетом Міністрів України;
«Договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному сайті КП «Івано-Франківськводоекотехпром» співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір іншої моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з КП «Івано-Франківськводоекотехпром». З власником індивідуального (садибного) житлового будинку договір вважається укладеними, якщо ним не вчинено дій щодо відключення (відмови) від надання таких послуг», - йдеться у повідомленні Івано-Франківської міської ради.

Договір розміщено на офіційному сайті КП «Івано-Франківськводоекотехпром» у вільному доступі та у спосіб, що забезпечує ознайомлення з його змістом кожної особи.

Даний Договір є договором приєднання, а тому його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

Зазначимо, що станом на 1 липня 2021 року граничний розмір плати, встановлений Кабінетом Міністрів України згідно з Постановою, становить: 33,74 грн/абонента в місяць для послуг: з постачання теплової енергії; з постачання гарячої води; з централізованого водопостачанн; з централізованого водовідведення.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.