В Івано-Франківську виставили на продаж шість приміщень

Шість нежитлових приміщень в Івано-Франківську виставили на аукціони з продажу. За відповідні рішення сьогодні проголосували депутати на черговій сесії міської ради. Про це інформують у Департаменті комунальних ресурсів.

Депутатський корпус міськради підтримав проєкти рішень про включення в перелік об’єктів, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні:

  • нежитлових приміщень загальною площею 41,3 м² на вулиці Галицькій, 91. Стартова ціна продажу активу: 542 145 грн (без ПДВ);
  • нежитлового приміщення загальною площею 4,4 м² на вул. Вовчинецькій, 194В. Стартова ціна продажу: 30 775 грн (без ПДВ).

Окрім того, депутати проголосували й за повторне оголошення аукціонів з продажу:

  • нежитлових приміщень загальною площею 933 м², що розміщені за адресою: вул. Дністровська, 26,
  • нежитлових приміщень загальною площею 139,5 м², що розміщені на першому поверсі будинку на вул. Гетьмана Мазепи, 179,
  • нежитлових приміщень площею 118,7 м², розташованих в будинку на вул. Тролейбусній, 14,
  • нежитлових приміщень окремостоячої одноповерхової будівлі площею 149,5 м² на вул. Пулюя, 2А.

Оголошення про проведення аукціонів незабаром опублікують на майданчику «Прозоро. Продажі», а торги з продажу відбуватимуться впродовж грудня 2021р.-лютого 2022 р.

У той же час на сесії міської ради підтримали рішення і про приватизацію трьох комунальних об’єктів міста шляхом викупу. Зокрема, мова йде про підвальні приміщення загальною площею 126,5 м², які розташовані за адресою вул. Довга, 42.

«Приватизувати об’єкт шляхом викупу фізичною особою-підприємцем Чорним Олегом Леонідовичем за ціною 761 490 грн (з ПДВ)», – йдеться у тексті рішення.

Другий актив – нежитлові приміщення загальною площею 51,2 м², що знаходяться за адресою вул. Незалежності, 36.

«Приватизувати об’єкт шляхом викупу товариством з обмеженою відповідальністю «Іва-Фарм» за ціною 1 536 804 грн (з ПДВ)», – зазначається в офіційному документі.

І ще один об’єкт – приміщення загальною площею 65,1 м² на першому поверсі, що розміщене за адресою вул. Є. Коновальця, 128.

«Приватизувати об’єкт шляхом викупу фізичною особою-підприємцем Головатим Іваном Михайловичем за ціною 788 316 грн», – йдеться в рішенні міської ради.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.