Депутата Івано-Франківської облради підозрюють у замаху на Шефіра

24 листопада зранку в будинку депутата Івано-Франківської облради Сергія Волошина (на фото) відбувся обшук, а документи, якими прикривалася поліція, прямо вказують, що депутата намагаються звинувачувати у замаху на помічника Президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра. Про це повідомив народний депутат Володимир В’ятрович.

«Влада Зеленського пробила чергове дно у переслідуванні опозиції й починає фабрикувати справи проти «Європейської Солідарності» зі звинуваченнями у замаху на вбивство. Івано-Франківська територіальна організація партії «Європейська Солідарність» заявляє про фабрикування такої справи проти депутата обласної ради, голови Надвірнянського осередку партії Сергія Волошина, якого поліція намагається зробити причетним до замаху на першого помічника президента Зеленського Сергія Шефіра», - повідомив В’ятрович.

За словами нардепа, з часу замаху на Шефіра пройшло більше 2 місяців і весь цей час влада імітувала розслідування.

«І тепер, не маючи жодного просування у розслідуванні справи, влада не знайшла нічого кращого, ніж використати її для переслідування «Європейської Солідарності». Ця безпорадна провокація є черговою серією у недолугому шоу, яким влада намагається відвернути увагу країни від своєї тотальної некомпетентності, катастрофічної ситуації з ковідом, «вагнергейтом», офшорним скандалом та енергетикою. Ці дії є черговим свідченням спроб Банкової побудувати в Україні авторитарний режим за путінськими лекалами», - зазначив В’ятрович.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.