В Івано-Франківську відбувся міжнародний турнір з Таеквон-До

23 жовтня в Івано-Франківську відбувся 3-й міжнародний турнір з Таеквон-До І.Т.Ф. "OpencupofIvano-Frankivskcity 2021".

У змаганнях взяли участь більше 250 учасників з Польщі, Молдови, Дніпра, Києва та Івано-Франківська. Вперше на даний турнір завітали гості з Польщі на чолі з президентом асоціації - SebastianManiak та втретє гості з Молдови на чолі з президентом асоціації - IurieSpătaru.

Змагання відбувались з чотирьох видів програми Таеквон-До: формальні вправи (туль), спаринг (мацогі), спец-техніка (тук-джі) та силовий тест (вірьок) з дотриманням протиепідеміологічних заходів. Турнір обслуговувала кваліфікована бригада суддів, 10 з яких є суддями міжнародної категорії "В" та 2 - суддями міжнародної категорії "А" з Таеквон-До І.Т.Ф. Головним суддею та організатором змагань був голова Івано-Франківського обласного осередку ВАСТ, суддя міжнародної категорії "А", дворазовий Чемпіон Європи з Таеквон-До, міжнародний інструктор, чорний пояс V данДанищук Андрій Сергійович.

Кращими спортсменами змагань від Івано-Франківська стали: Міськов Дмитро (тренер Данищук Андрій Сергійович), Кравців Юрій (тренер Данищук Сергій Юрійович), Стефанків Марія (тренер Данищук Сергій Юрійович), Хомут Софія (тренер Данищук Сергій Юрійович), Ключівський Ілля (тренер Качкан Володимир Мирославович).

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.