Перша ліга. «Прикарпаття» зіграло внічию з «Агробізнесом»

У 13 турі івано-франківське «Прикарпаття» зіграло внічию з «Агробізнесом» з Волочиська.

Перша ліга. 13 тур. «Прикарпаття» - «Агробізнес» - 0:0

Ювілейне десяте західноукраїнське дербі двох команд з Івано-Франківська і Волочиська вперше в історії не виявило переможця, завершившись нульовою нічиєю.

До перерви ігрова перевага була на боці волочисьців. На 27-й хвилині Новак виручив свою команду після класного удару Семенця. А згодом у контратаці Сондей небезпечно прострілив з лівого флангу, але захисник гостей виніс м’яча на кутовий. Далі кіпер господарів витягнув м’яча з «дев’ятки» після дального пострілу.

На початку другого тайму Семенець після перехоплення поцілив у стійку воріт із зовнішнього боку. На 53-й хвилині Вербний міг відкривати рахунок, однак франківцям пощастило - допоміг невеликий рикошет від захисника.

На 66-й хвилині «Прикарпаття» створило перший по-справжньому небезпечний момент, однак після удару Воробчака гостям на допомогу прийшла поперечина воріт. На 82-й хвилині Новак видав ще один блискучий сейв, зреагувавши на вбивчий удар впритул. Кініцівку матчу активніше провели франківці, однак забити переможний гол так і не вдалося - 0:0.