В Івано-Франківську відкрили «Офіс простих рішень і результатів»

11 жовтня в Івано-Франківську відкрили регіональне відділення громадської організації «Офіс простих рішень і результатів», який очолюватиме Геннадій Якубовський.

Представила нового керівника виконавча директорка Офісу простих рішень та результатів Марія Барабаш.

«Відкриття такого офісу на Прикарпатті – це ще один успішний приклад того, що наша область динамічно розвивається. Завдяки програмам Президента України Володимира Зеленського, таким як «Велике будівництво», «Здорова нація», «Активні парки», ми щоденно змінюємо наш край, розвиваючи дорожню та соціальну інфраструктури, створюючи належні умови для соціально-економічного розвитку області», - зазначила керівниця Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук.

За словами керівниці області, сьогодні необхідно акумюлювати зусилля всіх рівнів влади і представників бізнес-середовища задля поступу області. Адже лише спільно можна досягнути позитивних результатів.

Світлана Онищук також зазначила, що відкриття «Офісу простих рішень та результатів» допоможе напрацювати чимало розвиткових проєктів, які сприятимуть соціально-економічному розвитку територіальних громад Івано-Франківщини.

Своєю чергою Марія Барабаш повідомила, що офіс працюватиме як громадська організація, яка декларує своєю метою «підготовку пропозицій законодавчих змін для засідань Національної ради реформ України».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.