У Надвірні вбили 25-річного учасника бойових дій

10 жовтня у Надвірні трагічно та передчасно пішов з життя 25-річний учасник бойових дій Василь Попадич. Про це повідомили у Секторі співпраці з учасниками бойових дій Надвірнянської громади.

У ніч з 8 на 9 жовтня Василя Попадича привезли у Надвірнянську лікарню з важкими ножовими пораненнями. Медики зробили операцію, але врятувати чоловіка не вдалося.

«Під час проведення першочергових слідчих дій правоохоронці з’ясували, що цієї ж ночі біля одного із місцевих закладів торгівлі між надвірнянцем та зловмисником виник раптовий словесний конфлікт. В ході інциденту останній вдарив ножем прикарпатця в ділянку грудей та втік з місця події. Товариш потерпілого викликав медиків та поліцію. Правоохоронці провели комплекс слідчо-оперативних заходів, опитали свідків та очевидців події, переглянули записи з камер відеоспостереження, встановили особу зловмисника та затримали його за годину після злочину за місцем проживання. Йдеться про 41-річного місцевого мешканця. Затриманий у минулому судимий за вчинення ряду злочинів», - повідомили у поліції.

Поліцейські клопотатимуть у суді про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років.

Похорон відбудеться 12 жовтня о 11:00 по вул. Соборній 87а у Надвірні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.