За добу франківські патрульні затримали трьох осіб, у яких виявили наркотики

За вчорашню нічну зміну Івано-Франківські патрульні виявили у трьох осіб, ймовірно, наркотичні речовини.

Перший факт мав місце на вулиці Селянській. Патрульні зупинили автомобіль BMW за порушення правил дорожнього руху. 35-річний водій мав ознаки наркотичного сп’яніння, проте від освідування відмовився. Патрульні провели поверхневу перевірку особи, та виявили два пакети з речовиною зеленого кольору, ймовірно, наркотичною.

Друга подія мала місце на вулиці Бандери. Під час пішого патрулювання інспектори помітили двох чоловіків, які побачивши поліцейських змінили напрямок руху. Зупинивши чоловік, патрульні провели поверхневу перевірку, під час якої виявили, у одного з них, згорток із невідомою речовиною схожою на наркотичну.

Третя, схожа подія, подія мала місце на вулиці Горбачевського: поліцейські здійснюючи піше патрулювання побачили молоду дівчину. Остання була налякана появою правоохоронців. Під час поверхневої перевірки у 22-річної громадянки, виявлено пакет з імовірними наркотиками.

В усіх випадках патрульні викликали слідчо-оперативну группу. На водія складено адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП.