Будівлю на Дністровській знову виставили на аукціон

Нежитлові приміщення в Івано-Франківську загальною площею 933,6 кв.м знову виставили на аукціон з продажу. Про це повідомили в Департаменті комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради.

За відповідне рішення про приватизацію комунального об’єкта, що знаходиться за адресою вул. Дністровська, 26, напередодні проголосували депутати міської ради. Торги відбудуться 22 жовтня, а початкова ціна реалізації лоту становитиме понад 11 млн гривень.

«На жаль, минулого разу на торгах нам не вдалось реалізувати комунальний об’єкт, так як не знайшлось потенційних покупців. Офісні приміщення у середмісті Івано-Франківська виставляємо на продаж знову. Це - комерційно привабливий об'єкт. Оголошення про проведення торгів сьогодні опублікували у системі Prozorro. Sale. Аукціон з приватизації плануємо провести наприкінці жовтня», – зазначив директор Департаменту комунальних ресурсів Ігор Гриненько.

За інформацією профільного структурного підрозділу міської ради, до приватизації пропонується приміщення першого поверху площею 17,5 кв.м, другого поверху – 502,2 кв.м, третього поверху – 308,6 кв.м та приміщення четвертого поверху – 105, 3 кв.м.

Зазначимо, що Івано-Франківська міська рада звернулася до Господарського суду Івано-Франківської області з позовом до Спільного українсько-канадського підприємства «МБЕРІФ-БІЗНЕС-ЦЕНТР» про усунення перешкод Івано-Франківській міській раді в користуванні нерухомим майном - нежитловими приміщеннями загальною площею 502 кв. метри, які перебувають в оренді цього центру.

Крім того, земельна ділянка під будівлею перебуває в оренді приватного підприємства.

Нагадаємо, що раніше міська рада виставила цю будівлю на аукціон за стартовою ціною 11,27 млн. гривень. Однак, бажаючих придбати об’єкт не знайшлося.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.