Світлана Онищук зустрілась з Послом Швеції

Забезпечення комфортного інвестиційного клімату, сприяння розвитку малого та середнього бізнесу – ключові завдання як для влади, так і органів місцевого самоврядування. Про це йшлося під час зустрічі голови обласної державної адміністрації Світлани Онищук із Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Швеції в Україні Тобіасом Тибергом, який у рамках робочого візиту завітав на Прикарпаття.

Зазначалося, що на сьогодні в області активно ведуться роботи щодо оновлення дорожнього полотна на автошляхах державного значення. Івано-Франківщина є в авангарді регіонів, де практично завершено ремонтні роботи на державних дорогах, продовжується реконструкція місцевих шляхів. А якісні дороги – це стимул для розвитку економіки, туристичної індустрії та інвестиційної активності регіону.

«Переконана, що лише розвинувши нашу економіку, ми зможемо зменшити виїзд прикарпатців за кордон та створити умови для їх працевлаштування», - зазначила Онищук.

Також йшлося про підтримку Урядом Швеції реформ, які проводяться в Україні. Наголошувалося на важливості розвитку місцевих громад, створення ними стратегій розвитку.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.