Онищук: Заклади освіти, де вакциновано менш як 80% працівників відправляться на карантин, дистанційного навчання не буде

15 вересня відбулася щотижнева нарада під керівництвом голови обласної державної адміністрації Світлани Онищук з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, керівниками державних установ, головами райдержадміністрацій та територіальних громад області.

Під час наради йшлося про стан вакцинальної кампанії та про епідситуацію на території області.

Зазначалося, що на Прикарпатті впродовж останніх тижнів спостерігається значне погіршення епідеміологічної ситуації. Зокрема ситуація досить погіршилась в Івано-Франківському, Коломийському та Косівському районах. Так, за останній тиждень на Прикарпатті виявлено 582 випадків COVID-19.

За словами голови облдержадміністрації Світлани Онищук з метою зменшення кількості хворих та запобіганню розповсюдження коронавірусної хвороби COVID-19 потрібно збільшувати темпи вакцинальної кампанії. Адже вакцинація це єдиний і ефективний спосіб подолати COVID-19.

«В умовах пандемії важливо захистити себе і своїх близьких від COVID-19. Зараз працівники закладів освіти є однією з пріоритетних груп, яких щеплюють проти COVID-19. Заклади освіти, де вакциновано менш як 80% працівників відправляться на карантин, дистанційного навчання не буде»,- наголосила Онищук.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.