У Вишкові відкрили школу

14 вересня у високогірному селі Вишкові Калуського району урочисто відкрили сучасний ліцей із просторими класними кімнатами, спортивним залом та їдальнею.

На відкриття завітали голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук, голова обласної ради Олександр Сич, народні депутати України, духовенство та громада села.

«У мальовничому селі Вишків сьогодні справжнє свято, адже відтепер місцеві школярі навчатимуться у сучасному освітньому закладі, оснащеному комфортними меблями, новітнім шкільним обладнанням, — зазначила керівниця області. — Будівництво ліцею тривало кілька років. Через відсутність належного фінансового ресурсу не було можливості завершити спорудження об'єкта. Та за підтримки Президентської програми і співфінансування з місцевої казни школярі та педагоги вчитимуться на викладатимуть у комфортному закладі».

Зазначимо, що перший камінь під будівництво школи заклали ще у 2003 році. Першу чергу спорудження завершили у 2013. Цьогоріч на завершення робіт другої черги спрямували понад 15 мільйонів гривень із усіх рівнів бюджету, зокрема, Державного фонду регіонального розвитку — більше 13 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.