На Верховинщині п’яний чоловік до смерті побив жінку

На минулих вихідних до поліції Верховинщини надійшло повідомлення, що в одному із сіл району, в приватному будинку, виявлено мертву жінку.

На місце події негайно виїхали оперативні працівники, слідчо-оперативна група та експерт-криміналіст.

Під час огляду місця події правоохоронці виявили у будинку тіло 45-річної місцевої мешканки з тілесними ушкодженнями, які вказували на явні ознаки насильницької смерті.

«В ході проведення першочергових слідчих дій працівники поліції з’ясували, що напередодні під час розпиття спиртних напоїв між 43-річним власником помешкання та його співжителькою виникла суперечка. Під час конфлікту чоловік руками і ногами наніс жінці численних ударів в область голови. Після цього захмелілий господар будинку пішов спати, а прокинувшись, виявив жінку мертвою. В подальшому, зрозумівши що накоїв, зловмисник прибрав у помешканні та спалив свій одяг, аби приховати сліди злочину, а родичам сказав, що жінка померла», - повідомили у поліції.

Слідчі затримали правопорушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про спричинення умисних тяжких тілесних ушкоджень.

За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Проводяться першочергові слідчі дії.

Суд невдовзі обере затриманому запобіжний захід. В ході досудового розслідування будуть встановлені всі обставини злочину.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.