У Делятинському ліцеї відкрили новий корпус

1 вересня 2021 року, голова обласної ради Олександр Сич взяв участь у відкритті новозбудованого навчального корпусу Делятинського ліцею № 1.

Загальна вартість будівельних робіт становила 18 мільйонів гривень, більше 6 мільйонів – це кошти обласного бюджету. За ці гроші утеплили фасад, провели будівельні роботи, облаштували класні кімнати, закупили нові, сучасні меблі.

«Добре, що маємо за такий короткий період часу відкриття декількох закладів освітньої сфери. Тішить, що вже цього першого вересня діти мають можливість переступити поріг красивого, ошатного корпусу, з новими меблями та інвентарем. Тут будуть вчитися лише діти перших та других класів. Раніше умови не були дуже хороші: найменші діти вчилися у піддашшях, які обладнали з декількох кімнат селищного музею. Ще від 2016 року було прийнято рішення будувати цей корпус, спочатку ми його будували суто за кошти обласного бюджету, а два останніх роки додалися кошти з державного фонду регіонального розвитку. Це перша черга, наступним чином будуємо поряд спортзал. В цій школі його немає, а лише спортивна кімнатка, яку дуже складно назвати спортзалом. Надіємось, що до кінця року кошти будуть освоєнні і діти будуть мати ще й красивий спортзал», - зазначив голова Івано-Франківської облради Олександр Сич.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.