Голова франківського осередку «Голосу» вийшов з партії

Голова Івано-Франківського осередку партії «Голос» Володимир Тищенко оголосив про складання повноважень і вихід з партії через тиск голови політсили Кіри Рудик.

«Прийняв рішення скласти повноваження голови Івано-Франківської обласної територіальної організації партії “Голос”, а також вийти з партії. Я не коментував публічно ті процеси, які відбуваються в «Голосі», бо сподівався, що вдасться вирішити внутрішні суперечки та зберегти партію. По обидва боки конфлікту стояли люди, з якими ми розбудовували партію. Водночас з обох боків лунали взаємні звинувачення та образи, які інколи переходили межі. Голова «Голосу» Кіра Рудик називала це кризою росту, інші учасники конфлікту – узурпацією влади з її боку. Тому Івано-Франківська ТОП «Голос» приєдналася до осередків, які вимагали скликати з’їзд та розставити всі крапки над «І» - переобрати керівництво партії та… фракції. Бо саме з фракції почався розкол в партії», - повідомив В.Тищенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами Тищенка, партійне керівництво на чолі з К.Рудик зробило все можливе, щоб демократичний з’їзд не відбувся.

«Після з’їзду Кіра Рудик зателефонувала. Сказала, що бачила на камерах відеоспостереження, що я голосував не так, як треба (?!). Мовляв, я був зобов’язаний голосувати так, як вона сказала, а не так, як мені хочеться. Насправді, я зобов’язаний лише тим людям, яких переконав долучитися до партії, та виборцям, які підтримали «Голос» в Івано-Франківській області на місцевих виборах», - зазначив В.Тищенко.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.