В Івано-Франківську відкриють ще один центр масової вакцинації

В Івано-Франківську відкриють ще один центр масової вакцинації. Про це повідомила голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук, перебуваючи у центрі масової вакцинації населення, який функціонує у мікрорайоні Пасічної по вулиці Целевича.

«Наразі ми бачимо велику кількість людей, які хочуть вакцинуватися, щоб зберегти своє здоров’я і здоров’я своїх рідних, - зазначила керівниця області. – Щоб імунізувати всіх охочих, мною прийнято рішення про відкриття ще одного центру масової вакцинації, який працюватиме у центральній частині Івано-Франківська. Вже дала доручення директору департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації щодо якнайшвидшого обладнання нового центру необхідними технічними засобами та організації роботи медичних бригад, які здійснюватимуть імунізацію».

Зазначимо, що центр масової вакцинації працює щоденно з 10 до 16 години. Щеплення проводять п’ять бригад медичних працівників. Для вакцинації доступні американська вакцина Moderna та китайська CoronaVac. Усі вони є сертифікованими в Україні, пройшли необхідні клінічні випробування і мають високу ефективність у боротьбі з коронавірусом.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.