В Івано-Франківську стартує виставка робіт Олега та Оксани Кондратюків

Івано-Франківський краєзнавчий музей запрошує відвідати виставку проєкту «Єдина Реальність» Олега та Оксани Кондратюків.

Художній дует митців живуть і працюють у Косові, що є мальовничим містечком в Карпатських горах на Івано-Франківщині. Олег займається пластичною різьбою, створює сакральні мотиви, вироби та прикраси релігійного та ужиткового застосування. Оксана створює гобелени для оздоблення громадських та житлових інтер'єрів.

«Єдина Реальність» складається з монументально-декоративних робіт створених у вигляді гобеленів, панно, скульптур, об'ємно-просторових композицій. Техніку ткацтва, що схожа на живопис ниткою, автори називають – «тканопис». А шлюб дерева і нитки – як творча видима проекція їхнього невидимого, але відчутного бажання бути разом, завжди.

«Для нас ткацтво і різьба служить інструментом для висловлення думки. Це наш засіб спілкування. Ми не намагаємось зацікавити сучасну людину саме різьбою і саме ткацтвом. Для нас важливо зацікавити глядача змістом і значенням нашої розмови» – кажуть автори.

Відкриття виставки 28 липня о 13:00. Івано-Франківський краєзнавчий музей, вул. Галицька 4а, тел.75-23-44.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.