Світлана Онищук хоче пришвидшити темпи «Великого будівництва»

Голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук вимагає від голів райдержадміністрацій пришвидшити темпи реалізації програми «Велике будівництво». Про це вона заявила під час наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, головами райдержадміністрацій та районних, рад, а також міськими, селищними і сільськими головами.

Керівниця області зазначила, що на сьогодні потрібно акумулювати всі зусилля, щоб своєчасно завершити спорудження об’єктів. Звернулася до голів районних державних адміністрацій із вимогою пришвидшити темпи зведення об’єктів, налагодити співпрацю з керівниками громад і підрядними організаціями.

«Будівництво об’єктів програми – це показник роботи влади. Ми отримали значний фінансовий ресурс для реалізації проєктів, тож повинні забезпечити успішний результат, – наголосила Світлана Онищук. – Якщо ми сьогодні не об’єднаємо зусилля, не налагодимо конструктивну співпрацю з громадами та підрядними організаціями, довіри людей до нас не буде».

Зазначимо, що у рамках програми «Велике будівництво» на Івано-Франківщині реалізовуються 13 проєктів із будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів соціальної сфери, на які з Державного фонду регіонального розвитку спрямовано понад 197 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.