На Рожнятівщині 36-річний чоловік згвалтував пенсіонерку

Поліцейські Івано-Франківщини оперативно затримали підозрюваного у зґвалтуванні жінки. Зловмисником виявився 36-річний сусід потерпілої. Прикарпатець намагався втекти від поліцейських і переховувався у лісі. Завдяки злагодженим і професійним діям поліцейських зловмисника вдалося затримати.

Інформація до поліції надійшла 13 липня о 16:00 від 69-річної мешканки Рожнятівщини. Жінка повідомила, що до її будинку проник нетверезий сусід та застосував до неї фізичне і сексуальне насильство. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції Рожнятова, слідчі та оперативники обласної поліції та кінологічна служба.

«Поліцейські встановили, що нетверезий мешканець Рожнятівщини, пошкодивши вікно, проник до будинку потерпілої, коли її не було дома», - повідомили у поліції.

Як жінка повернулася, підозрюваний зловив її силоміць, наніс тілесні ушкодження і зґвалтував. Постраждалу госпіталізовано до лікарні. Поліцейські негайно розпочали оперативно-розшукові заходи і оперативно встановили особу зловмисника.

За декілька годин службовий собака вийшов на слід нападника, який переховувався від правоохоронців у лісі. Пізно ввечері чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом слідчими розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 162 (Порушення недоторканності житла), ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру у скоєнні злочину та обрання судом запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.