Марцінків ветував одне із земельних рішень міської ради

Міський голова Руслан Марцінків зупинив дію рішення Івано-Франківської міської ради від 08.07.2021 р. № 261-11 «Про розгляд клопотань фізичних та юридичних осіб з земельних питань».

Для того, щоб повторно розглянути це рішення Руслан Марцінків підписав розпорядження про скликання позачергової сесії міської ради на 20 липня 2021 року о 12.00 год. в залі засідань міської ради (вул. Грушевського, 21, IV поверх).

«На моє ім’я надійшло звернення народного депутата України Савчук Оксани Василівни, з якого випливає, що дане рішення не пройшло процедуру оприлюднення відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» та не розглядалося на засіданнях виконавчого комітету, профільної депутатської комісії. Відповідно до ч. 3 ст. 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» проекти нормативно-правових актів, рішень органів місцевого самоврядування, розроблені відповідними розпорядниками, оприлюднюються ними не пізніш як за 10 робочих днів до дати їх розгляду з метою прийняття», - йдеться у повідомленні Івано-Франківської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.