У Калуші планують розширити кладовище

У Калуші планують обговорити та затвердити детальний план території для розширення кладовища по вул. Височанка. Про це повідомили у Калуській міській раді.

Територія проектування, яка визначена під розширення кладовища, загальною площею 3,35 га, розташована в існуючих межах північно-східної частини території м. Калуша на землях, які згідно рішень чинного генерального плану знаходяться за межами пункту і їх функція не визначена.

Територія проектування на сьогоднішній день використовуються жителями м. Калуш, як садові ділянки, на яких вирощуються сільськогосподарські культури для власних потреб. В перспективі планується викуп цих територій, для можливості розширення кладовища, з подальшим виділенням земельних ділянок відповідного цільового призначення, згідно генерального плану, що розробляється.

17.08.2021 року о 14.00 відбудеться громадське обговорення вищевказаного проекту детального планування території. Місце проведення: майдан Шептицького, 2 (кабінет головного архітектора) в разі скасування карантинних обмежень пов'язаних з пандемією COVID-19.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.