На Надвірнянщині врятували дітей, які опинились посеред річки

10 липня о 19:16 до Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що в селі Пневі Надвірнянського району в річці Бистриці Надвірнянській, посеред річки, на відстані 15 м. від берега знаходяться на острові 7 людей, з них 6 дітей й самостійно не можуть вийти. Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Рятувальники на човні дісталися до місця перебування дітей та здійснили заходи щодо їх порятунку.

Цього ж дня о 19:50 надійшло повідомлення про те, що в місті Надвірні на вулиці Володимира Великого, на дамбі річки Бистриці Надвірнянської знаходиться підліток, 14 років, й самостійно не може вийти на берег.

«О 20:10 рятувальники прибули до місця, підліток знаходився на дамбі, на відстані 8 м від берега. Рівень води в річці близько 1 м. За допомогою рятувального круга та мотузки рятувальники врятували підлітка», - йдеться у повідомленні.

Цього ж дня о 21:27 надійшло повідомлення про те, що в селі Мирному Надвірнянського району, двоє дітей перебувають на березі річки Бистриці Надвірнянської та не можуть самостійно перейти на інший бік.

О 22:46 рятувальники пошуково-рятувального відділення міста Івано-Франківськ за допомогою катамарана переправили 2 постраждалих на берег та передали батькам. Медичної допомоги підлітки не потребували.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.