Керівника підприємства, що будувало каналізацію, підозрюють у заволодінні бюджетними коштами

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора одного з ТОВ за фактами заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, учиненого в особливо великих розмірах, а також службового підроблення (ч. 5 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 КК України).

«За даними слідства, під час виконання робіт з будівництва каналізаційних мереж на окремих вулицях у м. Болехові директор підрядного товариства вніс завідомо неправдиві відомості щодо договірних цін і розміру внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування до актів виконаних робіт та довідок про їх вартість, заволодівши бюджетними коштами в сумі 546 тис. грн», - йдеться у повідомленні.

Під час досудового розслідування, з метою відшкодування завданих збитків, на майно обвинуваченого вартістю понад 700 тис. грн накладено арешт.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.