Франківські школярі відзначились на конкурсі науково-дослідницьких робіт

Учениця 9-Б класу Ліцею №5 Діана Зазубик за результатами IІІ (Всеукраїнського) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук отримала перемогу, впевнено посівши 3 місце серед учнів 9-11 класів зі всієї України у відділенні «Фізика та астрономія», секція «Експериментальна фізика». Про це повідомили у Департаменті освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

До перемоги Діани долучились науковий керівник Ігор Ліщинський (зав. кафедри фізики ПНУ ім. В.Стефаника, кандидат фізико-математичних наук) та вчитель фізики Ліцею №5 Тарас Головатий.

Софія Губаль (чениця 10-В класу Ліцею №5) посіла ІІІ місце за результатами IІІ (Всеукраїнського) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук у відділенні літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства (секція «Мистецтвознавство»).

До перемоги Софії долучились науковий керівник Надія Дерев'янко (кандидат педагогічних наук, керівник Івано-Франківського обласного відділення МАН) та вчителі мистецтва Ліцею №5 Галина Колубаєва та Світлана Іванчук.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.